Super League 2

Παπαδόπουλος: «Χτίζουμε ομάδα με ποιότητα και καλούς παίκτες»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον ΟΦΗ που χτίζεται φέτος, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Μήνυμα εν όψει της νέας σεζόν από τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ έκανε δηλώσεις λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας της Κρήτης για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο και βασικό στάδιο προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Αναλυτικά μίλησε για:

- την προετοιμασία στο Καρπενήσι: «Είναι μια διαδικασία που είναι πολύ σημαντική για μας και για κάθε ομάδα. Δεν είναι μόνο η δουλειά που θα κάνουμε. Είναι οι παίκτες, να μείνουν μόνοι τους, να φτιάξουμε πραγματικά μια ομάδα. Να γνωριστούν οι νέοι με τους παλιούς. Να δουλέψουμε, να παίξουμε τα φιλικά μας. Είναι δώδεκα σημαντικές μέρες. Εύχομαι οι παίκτες να μην έχουν προβλήματα και να βγάλουν αυτό το στάδιο της προετοιμασίας υγιείς. Είναι σημαντικό να δουλέψει η ομάδα επαγγελματικά, γιατί από όσο ξέρω πέρσι δεν έγινε αυτό στην προετοιμασία. Για μένα όμως είναι πολύ σημαντικό, για να γίνουμε ομάδα. Να δεθούν οι παίκτες μεταξύ τους».

- τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις: «Έχουν μείνει λίγες ακόμη μεταγραφικές κινήσεις. Χρειαζόμαστε 1-2 παίκτες ακόμη στον άξονα μας. Θα προσέξουμε πολύ αυτές τις επιλογές. Το ιδανικό είναι να γυρίσουμε πλήρεις. Αλλά αυτό θα το δούμε τις επόμενες ημέρες».

- την τελευταία μεταγραφή του Παπατόλιου: «Έχουμε πάρει αρκετούς νέους παίκτες και δίνουμε και ευκαιρίες σε παιδιά από την δεύτερη ομάδα. Είναι ένα παιδί που έχει εμπειρία. Έχει παίξει στην κατηγορία. Θα μας βοηθήσει και θα υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα. Εκεί στον άξονα θα πάρουμε και άλλο παίκτη».

- την έναρξη του νέου πρωταθλήματος: «Ευχής έργον είναι το πρωτάθλημα να ξεκινήσει εκεί που λένε, στα τέλη Σεπτεμβρίου ή στις αρχές Οκτωβρίου. Όλοι οι παίκτες έμειναν αρκετό καιρό χωρίς προπόνηση, από το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα μας θα είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος, που εύχομαι να ξεκινήσει τότε».

-το μήνυμα που θέλει να στείλει προς τον κόσμο του ΟΦΗ: «Ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Αυτό φαίνεται από τις πρώτες μέρες. Ομάδα με ποιότητα και καλούς παίκτες. Παίκτες σε πολλούς από τους οποίους, ο ΟΦΗ μπορεί να στηριχθεί τα επόμενα χρόνια και στη Σούπερ Λίγκ. Είναι πολύ ικανοποιημένος από αυτό που βλέπω, στις λίγες μέρες που είμαστε μαζί. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για παίκτες, που τους έχουμε εμπιστοσύνη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x