Η βαριά ήττα με 4-0 της Λαμίας στη ρεβάνς με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου φαίνεται πως προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση στον ισχυρό άνδρα της ομάδας της Φθιώτιδας, Πανουργιά Παπαϊωάννου.

«Το όραμα πάντα υπάρχει. Δυστυχώς σήμερα ερχόμασταν από μία μεγάλη ήττα. Δεν είμαστε συνηθισμένοι από τέτοιες ήττες στην έδρα μας. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα βέβαια, αλλά θα πρέπει να μαζέψουμε τα συντρίμμια μας. Θα πρέπει να βρούμε τι έφταιξε και όταν το βρούμε θα χτίσουμε σωστά πάνω σε αυτό. Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία πάνω απ’ όλα», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV.

«Υπόσχομαι στον κόσμο της Λαμίας ότι θα βρούμε αυτό που έφταιξε. Δεν ξέρω πως σκέφτεται κάθε παράγοντας, αλλά δεν έχω συνηθίσει σε τεσσάρες μέσα στην έδρα μου. Θα βρούμε ποιους φταίει. Κι αν φταίω εγώ θα δούμε. Η πορεία της Λαμίας στο Κύπελλο ήταν εντός στόχου. Ο πρώτος στόχος ήταν να μείνουμε στην κατηγορία και το καταφέραμε. Το Κύπελλο ήταν δεύτερος στόχος. Είμαστε χαρούμενοι εδώ που φτάσαμε, αλλά όχι όπως τελειώσαμε», πρόσθεσε ο κ. Παπαϊωάννου.

Το παιχνίδι ξαναρχίζει με 0% γκανιότα σε όλα τα ματς της Bundesliga! *Οροι&προϋποθέσεις |21+
TAGS: Λαμία