Stoiximan Super League

Παπαϊωάννου: «Οι μαγαζάτορες φοβούνται επεισόδια με τον ΠΑΟΚ. Προστατεύω τη Λαμία»

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας αναφέρθηκε στην απόφασή του να μπουν στο γήπεδο με τον ΠΑΟΚ μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας για λόγους ασφαλείας.

Σε συνέντευξή του ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να αποφασίσει την μη έκδοση απλών εισιτηρίων για το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ το Σάββατο. Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας στάθηκε στους φόβους που υπάρχουν για επεισόδια, αναφέρθηκε στην άψογη φιλοξενία της ομάδας του στο ματς της Τούμπας και τόνισε πως όλοι οι αξιωματούχοι του «δικέφαλου του βορρά» είναι ευπρόσδεκτοι.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «FAIR PLAY 96,1»:

«Ακούγαμε και βλέπαμε τι γίνεται γύρω μας, πήγα να αγοράσω τσιγάρα από ένα περίπτερο απέναντι από το γήπεδο και βγήκαν οι μαγαζάτορες και με ρωτούσαν εάν θα πρέπει να κλείσουν τα μαγαζιά τους πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, γιατί φοβόντουσαν επεισόδια. Αυτό με προβλημάτισε και πήρα την απόφαση να προστατέψω την ομάδα μου, αλλά και τον ΠΑΟΚ, από πιθανή εκτροπή της κατάστασης, εάν έρχονταν οι 2.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ, για τους οποίους μας ζήτησε εισιτήρια η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης.

Τελικά, αποφασίσαμε να μην δώσουμε εισιτήρια ούτε στους δικούς μας φιλάθλους και στο γήπεδο θα μπουν το Σάββατο μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, που είναι περίπου 1.300 συνολικά και θα δείχνουν την ταυτότητά τους κατά την είσοδο, μαζί με το διαρκείας.

Υπάρχει δυσαρέσκεια από τον κόσμο της Λαμίας προς το πρόσωπό μου, γιατί δεν έδωσα εισιτήρια σε όλους, αλλά θέλω να μην έχουμε προβλήματα στο παιχνίδι του Σαββάτου και ελπίζω η απόφαση που πήρα να είναι σωστή, γιατί εάν το δείτε οικονομικά, χάνουμε περίπου 60.000 ευρώ σαν ομάδα, ποσό καθόλου ευκαταφρόνητο αυτές τις εποχές.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι ευπρόσδεκτη, όπως και όλοι οι αξιωματούχοι της, ενώ θα πρέπει να πω ότι στην Τούμπα μας συμπεριφέρθηκαν άψογα και η φιλοξενία θα είναι ανάλογη από εμάς.

Ο ΠΑΟΚ θα χάσει το πρωτάθλημα μόνο από δική του αυτοκτονία και εφόσον κερδίσει τα δυο ντέρμπι μέσα στην έδρα του θα είναι ο πρωταθλητής. Είναι το μεγάλο φαβορί και λόγω διαφοράς βαθμών και λόγω καλύτερης κατάστασης της ομάδας του αυτή την περίοδο. Είναι μεγάλη ομάδα, με χιλιάδες φιλάθλους και εμείς θα προσπαθήσουμε στο παιχνίδι του Σαββάτου να παίξουμε όσο μπορούμε καλύτερα, γιατί παίζουμε και για την παραμονή μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x