Champions League

Παπασταθόπουλος: «Πήραμε το μάθημά μας. Νίκες και στα δύο ματς με τον ΑΠΟΕΛ»

O Σωκράτης Παπασταθόπουλος υποστήριξε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πήρε το μάθημά τους από την ήττα με την Λειψία κι έδωσε σύνθημα νίκης ενόψει των αναμετρήσεων με τον ΑΠΟΕΛ για το Ch.League.

Στις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει η Ντόρτμουντ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο διεθνής στόπερ, μιλώντας στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως οι Βεστφαλοί θα πρέπει να νικήσουν και τα δύο ματς κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, ενώ στάθηκε και στην εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Κύπριοι όταν αγωνίζονται στο «ΓΣΠ».

«Ο κόσμος δημιουργεί μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Σίγουρα δεν ξέρουμε πως είναι το χορτάρι γιατί αλλάχτηκε πριν από λίγες μέρες. Περιμένουμε μία πολύ δύσκολη έδρα και όπως είπε ο προπονητής θέλουμε να κερδίσουμε.

Σίγουρα στα παιχνίδια του Champions League και στο προηγούμενο του πρωταθλήματος δεν τα πήγαμε καλά. Αναλύουμε τα λάθη μας. Θέλουμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό πλέον. Το προηγούμενο παιχνίδι ήταν ένα μεγάλο μάθημα».


Για τον ΑΠΟΕΛ:
«Είναι πολύ καλή ομάδα και ξέρουμε τι έχει κάνει τα τελευταία χρόνια. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο. Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για την επόμενη φάση πρέπει να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x