Super League 2

Παπαστεριανός: «Ο ΟΦΗ έχει καλό κορμό και τα εφόδια για μια καλή πορεία στην Σούπερ Λίγκ»

Δηλώσεις για τον ΟΦΗ της νέας σεζόν έκανε ο Μανώλης Παπαστεριανός, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Κρήτης.

Αναλυτικά η δήλωση του Παπαστεριανού στην ιστοσελίδα του ΟΦΗ

«Ο ΟΦΗ έχει καλό κορμό και τα εφόδια για μια καλή πορεία στην Σούπερ Λίγκ».

Με τα λόγια αυτά στην επίσημη σελίδα της ομάδας, στο ofi1925.gr ο Μανόλης Παπαστεριανός, σχολίασε την παραμονή του στην ομάδα για ένα ακόμη χρόνο, αλλά και την επιστροφή του ΟΦΗ, στη μεγάλη κατηγορία.

Ο 31χρονος μέσος για την παραμονή του στον ΟΦΗ ανέφερε ότι «από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα, είχα πει, ότι ο στόχος μου είναι να επιστρέψω με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ, όπως και έγινε. Φέτος έπαιξα πρώτη φορά στην καριέρα μου στη Β’ Εθνική και το έκανα για τον ΟΦΗ. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και τόσο εγώ, όσο και ο ΟΦΗ επιστρέφουμε στην μεγάλη κατηγορία. Έγινε αυτό που ήθελα και εγώ και η ομάδα».

Για το αν ο ΟΦΗ είναι έτοιμος, για την Σούπερ Λίγκ, ο Παπαστεριανός, τονίζει ότι «είναι μια κατηγορία με μεγαλύτερες απαιτήσεις, αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι. Θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες κινήσεις, αλλά γενικά πιστεύω ότι η ομάδα έχει όλα τα εφόδια για μια καλή πορεία στην Σούπερ Λίγκ».

Τέλος σε ότι αφορά τη δική του επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία, τονίζει ότι «έχω παίξει 12 χρόνια στην Σούπερ Λίγκ. Εύχομαι του χρόνου να έχουμε την υγεία μας και να κάνουμε μια καλή χρονιά με την ομάδα, όπως ήταν και η φετινή, που είχαμε δυνατές και έντονες στιγμές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x