Αγγλία

Παραδέχτηκε πως συμφώνησε με την Άρσεναλ ο Έμερι! (pic)

Μία φωτογραφία με την οποία επί της ουσίας παραδέχεται για πρώτη φορά πως αυτός θα είναι ο επόμενος τεχνικός της Άρσεναλ, ανέβασε στο προφίλ στο twitter ο Ουνάι Έμερι.

Πανευτυχής για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Άρσεναλ πρέπει να αισθάνεται ο Ουνάι Έμερι.

Αποτελεί κοινό μυστικό εδώ και μέρες πως ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να είναι ο επόμενος προπονητής την Gunners διαδεχόμενος τον Αρσέν Βενγκερ στην τεχνική ηγεσία.

Ωστόσο ο Έμερι από ό,τι φαίνεται δεν μπόρεσε να κρύψει τη… χαρά του και πάνω στη βιασύνη φαίνεται πως... μαρτύρησε το deal πριν αυτό πάρει επίσημη μορφή.

Συγκεκριμένα πριν λίγα λεπτά ανέβασε μία φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter με την οποία επιβεβαιώνει τη συμφωνία του με τους κανονιέρηδες δηλώνοντας «περήφανος που αποτελεί μέλος της οικογένειας του συλλόγου». Αυτή μάλιστα είναι και η πρώτη επίσημη τοποθετήση μεταξύ των δύο πλευρών επί του θέματος.

Όπως και να έχει, πριν το τέλος της εβδομάδας αναμένονται και οι ανακοινώσεις από την πλευρά της Άρσεναλ, η οποία ουσιαστικά θα επιβεβαιώνει την αποκάλυψη που έκανε άθελά (;) του ο Ισπανός προπονητής.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία:

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x