Stoiximan Super League

Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε σήμερα ότι έκανε δεκτή την παραίτηση του Χαράλαμπου Τσιαπάλα από τη θέση του αντιπροέδρου του Δ.Σ.

Ο Αλέξης Κούγιας είχε ζητήσει πρόσφατα την παραίτηση του Χαράλαμπου Τσιαπάλα από τη θέση του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ, λόγω πολιτικής τοποθέτησής του, και σήμερα ο μέχρι τώρα αντιπρόεδρος των «βυσσινί» το έκανε πράξη…

Με την θεσσαλική ΠΑΕ να ανακοινώνει την παραίτησή του και παράλληλα να δημοσιοποιεί τη σχετική επιστολή του Τσιαπάλα επί του θέματος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί την επιστολή παραιτήσεως του μέχρι σήμερα Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Χαράλαμπου Τσιαπάλα.

Η παραίτηση του έγινε αποδεκτή αμέσως από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Αλέξη Κούγια και σε συνεδρίαση τις επόμενες ημέρες του ΔΣ της ΠΑΕ η παραίτηση του κ. Τσιαπάλα θα επικυρωθεί και τυπικά.

Αντικαταστάτης του κ. Τσιαπάλα τόσο ως μέλους του ΔΣ, όσο και ως Αντιπροέδρου, θα είναι ο κ. Βασίλης Παπαγεωργίου, γνωστός οικονομολόγος και επιχειρηματίας της περιοχής μας, που άλλωστε είχε προταθεί και από την τελευταία γενική συνέλευση της ΠΑΕ ομοφώνως.

Ευχαριστούμε τον κ. Τσιαπάλα για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον με υγεία και ευτυχία για αυτόν και τα μέλη της οικογενείας του.

Προς Δ.Σ. ΠΑΕ ΑΕΛ

Αγαπητοί συνεργάτες μου στο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ

Αγαπητοί φίλαθλοι της ομάδας μας
Αγαπητέ Αλέξη Κούγια

---------------

Με την προχθεσινή ανάρτηση μου στο διαδίκτυο, ούτε αποσκοπούσα να διχάσω τον κόσμο της ΑΕΛ αλλά ούτε να ξυπνήσω μνήμες όσον αφορά τον κομμουνισμό στην Ελλάδα.

Η πόλη της Λάρισας δεν μπορεί να διχαστεί από κανέναν πολιτικό φορέα για τον απλούστατο λόγο ότι είναι ολόκληρη βαμμένη βυσσινί, όσον αφορά την ομάδα της καρδιάς όλων μας.

Η καρδιά όλων των Λαρισαίων είναι η ΑΕΛ και αυτό δεν αλλάζει.

Επειδή παραμένω πιστός στις αρχές μου, έχοντας ως δεδομένο το ότι είμαι μαζί με την ΑΕΛ από τα 8 μου χρόνια μέσα στο Αλκαζάρ.

Επειδή εκτιμώ και σέβομαι απεριόριστα την οντότητα του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ και για πάντα φίλου μου Αλέξη Κούγια

----------------

Υποβάλλω σήμερα την παραίτηση μου από την θέση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ έχοντας πλήρη επίγνωση των πραγμάτων και θέλοντας να πιστεύω ότι έπραξα ότι ήταν δυνατόν για να ενώσω τον κόσμο της Λάρισας υπέρ του μεγαλομετόχου, έτσι ώστε να έχουμε κάποτε ένα γήπεδο γεμάτο παλμό που θα φοβούνται όλοι.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο βασικός μου στόχος όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα.

Με ιδιαίτερη τιμή

Μπάμπης Τσιαπάλας
Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΑΕΛ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x