Ελλάδα

Παραιτήθηκε ο γ’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Π. Δημητρίου

Την παραίτησή του από τη θέση του γ’ αντιπροέδρου της ΕΠΟ υπέβαλε ο Παναγιώτης Δημητρίου παραμένοντας όμως μέλος του ΔΣ. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθήνας έχει συνταχθεί με την αντιπολίτευση του Γκιρτζίκη.

Συνεχίζει να μετρά απώλειες η διοίκηση Γκιρτζίκη στην ΕΠΟ. Μετά τη χθεσινή αιχμηρή του ανακοίνωση κατά του προέδρου της ομοσπονδίας, ο Παναγιώτης Δημητρίου υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του γ’ αντιπροέδρου της ΕΠΟ παραμένοντας όμως μέλος του ΔΣ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθήνας έχει συνταχθεί εδώ και μήνες με την πλευρά της αντιπολίτευσης («συμμαχία» Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) και αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο στη νέα διοίκηση της ομοσπονδίας, εφόσον επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Υποβάλλω την παραίτησή μου από Αντιπρόεδρος Γ’ της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, παραμένω Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Οι λόγοι για τους οποίους υποβάλλω την παραίτησή μου είναι προσωπικοί και σας τους έχω εκθέσει ήδη σε προφορική συζήτηση στο γραφείο σας τον Ιανουάριο του 2016
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x