Ο Ράινχαρντ Γκρίντελ ενημέρωσε σήμερα το προεδρείο της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την απόφασή του, με άμεση ισχύ, να παραιτηθεί από το πόστο του προέδρου!

Μέχρι τις εκλογές του επόμενου Σεπτέμβρη στην ΓΠΟ, χρέη προέδρου θα εκτελούν οι δύο νυν αντιπρόεδροι, Δρ. Ράινερ Κοχ και Δρ. Ράινχαρντ Ράουμπαλ, σε υπηρεσιακή βάση όπως έγινε γνωστό.

Παράλληλα, ο Γκρίντελ θα διατηρήσει τα πόστα του στο συμβούλιο της FIFA και στην εκτελεστική επιτροπή της UEFA, όπου είχε εκλεγεί προσωπικά, σε στενή συνεργασία με την ΓΠΟ.

Ο 57χρονος αξιωματούχος βρίσκεται στη… δίνη αλλεπάλληλων υποθέσεων εναντίον του. Καταρχάς, «κατηγορείται» ότι δεν πήρε ξεκάθαρη θέση για το… φλέγον ζήτημα με τις φωτογραφίες των Μεσούτ Οζίλ και Ιλκάι Γκουντογκάν με τον Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Παράλληλα, ο Γκρίντελ έχει δεχθεί κριτική τόσο για την ανανέωση του συμβολαίου του ομοσπονδιακού τεχνικού Γιόαχιμ Λεβ, όσο και για το ότι αρχικά τάχθηκε εναντίον του άκομψου τέλος των Ζερόμ Μπόατενγκ, Ματς Χούμελς και Τόμας Μίλερ από την εθνική ενώ στη συνέχεια υπήρξε... αναδίπλωση από μέρους του!

Ενώ η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον μέχρι πρότινος «ισχυρό άνδρα» της Ομοσπονδίας ήταν τα δημοσιεύματα ότι βρέθηκε με επιπλέον εισόδημα ύψους 78.000 ευρώ. Το οποίο φέρεται να προκύπτει από ένα δώρο που δέχθηκε…

Σπύρος Σιαμπλής

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ