Γερμανία

Παραμένει αρχηγός της Μπάγερν ο Νόιερ

Ο Νίκο Κόβατς ξεκαθάρισε πως το περιβραχιόνιο θα παραμείνει στο χέρι του Μάνουελ Νόιερ, ενώ ο Τόμας Μίλερ θα είναι ο δεύτερος captain της Μπάγερν Μονάχου.

Έναν χρόνο μετά την αποχώρηση του Φίλιπ Λαμ από την ενεργό δράση, ο Μάνουελ Νόιερ ανέλαβε χρέη αρχηγού στη Μπάγερν Μονάχου, με τον Τόμας Μίλερ να τον… αναπληρώνει όποτε χρειαζόταν. Κατάσταση που δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε τη φετινή σεζόν, όπως ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του ο Νίκο Κόβατς...

«Ναι, θα διατηρήσει το περιβραχιόνιο. Για την ακρίβεια, δεν θα αλλάξουμε τίποτα. Βασικά, θα μπορούσαμε να διαθέτουμε 11 αρχηγούς σε κάθε ματς... Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πόσο σημαντικός είναι (σ.σ. ο Νόιερ), ενώ Άριεν Ρόμπεν, Φρανκ Ριμπερί, Ματς Χούμελς και Ζερόμ Μπόατενγκ είναι όλοι αρχηγοί επίσης, έστω και χωρίς περιβραχιόνια», σχολίασε ο νέος τεχνικός των Βαυαρών, μιλώντας στο περιοδικό «Kicker».

Κατά τη γνώμη του Κόβατς θα πρέπει να υπάρχει «ένα γκρουπ ηγετών οι οποίοι θα είναι το δεξί χέρι του προπονητή και θα έχουν τα αποδυτήρια υπό έλεγχο. Σαν προπονητής, δεν μπορείς να ασχολείσαι με τα πάντα αυτές τις ημέρες, η δουλειά είναι πολύ περίπλοκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x