Stoiximan Super League

Παράπονα ΑΕΚ για διαιτησία-Ξέσπασε ο Λιβάγια

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Σκουλά έχουν στην ΑΕΚ μετά το χθεσινό 0-0 στη Λάρισα. «Δεν καταλαβαίνω κάποιους κανόνες», ανέφερε ο Μάρκο Λιβάγια που ήταν πολύ εκνευρισμένος.

Η ΑΕΚ έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη του τίτλου με το χθεσινό 0-0 απέναντι στην ΑΕΛ. Οι «κιτρινόμαυροι» αν και αναγνωρίζουν πως εγκλωβίστηκαν στο κλειστό παιχνίδι των γηπεδούχων και δεν είχαν λύσεις να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνά τους, έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία.

Μιλούν για υπέρμετρα σκληρό παιχνίδι των «βυσσινί», που σε πολλές περιπτώσεις έμεινε ατιμώρητο, για μεγαλύτερη… ευαισθησία σε κάποια δικά τους μαρκαρίσματα, αλλά και για μία ανατροπή του Μάρκο Λιβάγια εντός περιοχής στο 73’, όπου δεν καταλογίστηκε πέναλτι αλλά δόθηκε κίτρινη στον Κροάτη φορ για διαμαρτυρία.

Ο Λιβάγια ήταν έξαλλος και ήταν κι αυτός ένας από τους λόγους που αντικαταστάθηκε. «Δεν θέλω να μιλήσω για τον διαιτητή ή γι’ αυτή τη βλακεία. Σε κάθε ματς γίνονται τέτοιες βλακείες. Μπήκα μπροστά από έναν αμυντικό, στόπαρα την μπάλα και αυτός με κλώτσησε. Δεν κατάλαβα γιατί έγινε αυτό, δεν καταλαβαίνω κάποιους κανόνες, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Οι διαιτητές κάνουν συνεχώς λάθη, επιτρέπουν τέτοιο παιχνίδι, αλλά είναι ΟΚ», τόνισε ο 24χρονος επιθετικός.

Από σήμερα, πάντως, όλοι εστιάζουν στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30). Είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν αλλαγές, με επαναφορά του 3-5-2, τον Βράνιες να διεκδικεί θέση στην άμυνα και τους Σιμόες-Γαλανόπουλο φαβορί να επιστρέψουν στο κέντρο. Μάλιστα ο Μανόλο Χιμένεθ που ολοκλήρωσε την ποινή του αναμένεται να βρίσκεται και πάλι στον πάγκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x