Την έντονη δυσαρέσκειά του για την διαιτησία που τυγχάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε ο Γιώργος Χριστοβασίλης, με επιστολή του στον Χέρμπετ Χούμπελ.

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης της ηπειρώτικης ΠΑΕ ανέφερε πως ασκείται πολιτική πίεση να αλλάξει η απόφαση για τον ΟΦΗ σε δεύτερο βαθμό, κάτι που τελικά συνέβη κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

«Με λύπη μου θα σας μεταφέρω ότι σε πολλά από τα ματς του πρωταθλήματος στα οποία αγωνίστηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, υπήρξαν σοβαρά σφάλματα και παραλείψεις των διαιτητών, στα οποία δεν θέλω κατ’ ουδένα τρόπο να πιστέψω ότι ήταν εσκεμμένα, αλλά δυστυχώς καθόρισαν το αποτέλεσμα σε μικρό ή μεγάλο βαθμό», υπογραμμίζει ο κ. Χριστοβασίλης, σύμφωνα με τη Live Sport, και στο δεύτερο σκέλος της επιστολής γίνεται λόγος και για τη Δικαιοσύνη:

«Αισθανόμαστε ότι υπάρχει πίεση από πολιτικούς και παράγοντες της Ελλάδας, ώστε το δευτεροβάθμιο Εφετείο να εκδώσει αθωωτική απόφαση όσον αφορά την υποψία ότι ο αγώνας του ΟΦΗ ήταν στημένος και διεφθαρμένος».

TAGS: ΠΑΣ ΟΦΗ
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ