Κύπρος

Παράπονα για τη γερμανική αστυνομία από τους υπεύθυνους του Απόλλωνα Λεμεσού

Διαβάστε δηλώσεις του Φανούριου Κωνσταντίνου...

Την έντονη δυσαρέσκεια για την συμπεριφορά της γερμανικής αστυνομίας εξέφρασε ο Φανούριος Κωνσταντίνου μετά το τέλος του αγώνα του Απόλλωνα Λεμεσού με την Αϊντραχτ.

«Χτύπησαν οπαδούς μας για ασήμαντους λόγους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος επικοινωνίας της κυπριακής ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση του Φανούριου Κωνσταντίνου στη Cytavision:

«Έχουμε παράπονα από την αντιμετώπιση της γερμανικής Αστυνομίας. Δεν τήρησαν αυτά που είχαμε συμφωνήσει. Και σήμερα είδαμε να προχωρούν σε αχρείαστες συλλήψεις για ασήμαντους λόγους. Χτύπησαν οπαδούς μας, επαναλαμβάνω για ασήμαντους λόγους. Είναι κάτι που μας προβληματίζει και θα κάνουμε τα δικά μας διαβήματα. Ο κόσμος μας ήρθε εδώ και ήταν άψογη η συμπεριφορά τους. Κόσμια, αθλητοπρεπέστατη. Τίμησαν την ομάδα με την παρουσία τους και δεν έχει κανένας το δικαίωμα όταν δεν παραβαίνεις το νόμο... να προβαίνεις σε αχρείαστες συλλήψεις και να ξυλοκοπείς κόσμο ο οποίος ταξίδεψε χιλιάδες χιλιόμετρα για την ομάδα του».

Αν θα προβεί σε ενέργειες ο Απόλλωνας για αυτά τα περιστατικά:

«Θα το δούμε τις επόμενες ώρες γιατί είναι κάτι που μας λυπεί. Είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε τον κόσμο μας και θα τον στηρίξουμε από την στιγμή που συμπεριφέρεται κόσμια. Θα δούμε ακριβώς τι θα πράξουμε τι επόμενες ώρες».

Για το τι θα γίνει με τους συλληφθέντες:

«Θα δούμε, είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε. Ο διευθυντής μας είναι σε απευθείας επαφή με την Αστυνομία της Γερμανίας και θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουν όλοι στο σπίτι τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x