Stoiximan Super League

Παράπονα στον Περέιρα για την διαιτησία από τον Ατρόμητο

Συνάντηση με τον Βίτορ Μέλο Περέιρα είχαν τη Δευτέρα οι Γιώργος Σπανός και Βασίλης Μπέτσης, μεταφέροντας τα παράπονά τους για τη διαιτητική αντιμετώπιση που έχει φέτος ο Ατρόμητος.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Βίτορ Μέλο Περέιρα με τον ιδιοκτήτη του Ατρόμητου και τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Οι Γιώργος Σπανός και Βασίλης Μπέτσης μετέφεραν στον αρχιδιαιτητή τα παράπονά τους για τη διαιτητική αντιμετώπιση που έχει η ομάδα του Περιστερίου στο πρωτάθλημα. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο άνδρες δεν στάθηκαν σε κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά μίλησαν γενικά για τα παράπονα που έχουν από τους διαιτητές στα ματς της φετινής χρονιάς στη Σούπερ Λίγκα.

Στο τραπέζι σαφώς έπεσε και το όνομα του Σταύρου Μάνταλου, ο οποίος σφύριξε την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι άνθρωποι του Ατρόμητου σαφώς και δεν ζήτησαν την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή, κάτι που ούτως ή άλλως δεν είχαν δικαίωμα να το κάνουν. Πάντως εικάζουν πως από την ΚΕΔ θα αποφύγουν τον ορισμό του σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας, προκειμένου να μην προκύψει το οποιοδήποτε ζήτημα.

Από την μεριά του, ο Βίτορ Μέλο Περέιρα, έδειξε να κατανοεί σε μεγάλο βαθμό τα παράπονα των ανθρώπων του Ατρόμητου, δίνοντάς τους μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις δίκιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x