Stoiximan Super League

Παράπονα του Κασναφέρη στον Περέιρα για τη διαιτησία

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Απόλλωνα, Γιώργος Κασναφέρης, βρέθηκε στα γραφεία της ΚΕΔ και μετέφερε στον Βίτορ Μέλο Περέιρα τα παράπονά του για την αντιμετώπιση της διαιτησίας προς την ομάδα!

Στα γραφεία της ΚΕΔ βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Κασναφέρης.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Απόλλωνα Σμύρνης εξέφρασε τα παράπονα της διοίκησης για την αντιμετώπιση της ομάδας από τους διαιτητές, ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Κασναφέρης και Περέιρα γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια λόγω της κοινής τους διαδρομής στα της διαιτησίας και έτσι το κλίμα που υπήρχε από τις δύο πλευρές ήταν εξαιρετικό. Ο τελευταίος, μάλιστα, του εξέφρασε την βεβαιότητα πως οποιοδήποτε λάθος έχει γίνει κατά του Απόλλωνα ήταν ανθρώπινο και πως η ΚΕΔ προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο οι διαιτησίες στην Super League.

Από την μεριά του ο Κασναφέρης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα παιχνίδια στα οποία θεωρεί ο ίδιος αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης πως έχει αδικηθεί η ομάδα. Αυτά τα ματς είναι με τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική, με τον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδας αλλά και στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x