Stoiximan Super League

Δυσαρέσκεια του Ολυμπιακού για τη διαιτησία

Από τον Ολυμπιακού προκύπτει δυσαρέσκεια για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τον κακό αγωνιστικό χώρο.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ήρθε ισόπαλος, ενώ βρέθηκε πολύ κοντά στη νίκη, με τον Μολό να ισοφαρίζει στο 90’ με πέναλτι.

Οι «ερυθρόλευκοι» παραδέχονται ότι δεν είναι ικανοποιημένοι με την απόδοσή τους στο 1-1 του ΟΑΚΑ, αλλά παράλληλα προκύπτει και δυσαρέσκεια για τη διαιτησία του αγώνα.

Θεωρούν ότι δόθηκαν λίγες κάρτες από τον Σάσα Στέγκεμαν για τις παραβάσεις που έγιναν και πως τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων που κράτησε ήταν λίγα. Ακόμη, στέκονται στο γεγονός ότι αρχικά (πήρε πίσω την απόφαση ο Γερμανός κάνοντας χρήση του VAR) έδωσε επανάληψη στο -πρώτο- πέναλτι που κέρδισε το «τριφύλλι», το οποίο έχασε ο Μακέντα ή για να είμαστε ακριβείς έπιασε ο Σα.

Αρχικά θεωρήθηκε ότι ο Πορτογάλος γκολκίπερ βγήκε πολύ από την εστία του (από το ριπλέι φάνηκε ότι δεν υπήρχε παράβαση διότι το ένα του πόδι πάταγε στη γραμμή) και διέταξε να εκτελεστεί ξανά, μετά την απόκρουση του 26χρονου.

Επιπλέον, οι Πειραιώτες στέκονται και στον κακό αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, για τον οποίο, πάντως, έχουν κάνει παράπονα τον τελευταίο καιρό, τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η ΑΕΚ που αγωνίζονται ως γηπεδούχοι στο «Σπύρος Λούης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x