Ισπανία

Παρασκήνιο: Έτσι έμεινε στην Ατλέτικο ο Γκριεζμάν

Η κίνηση του Ντιέγκο Σιμεόνε και του Ντιέγκο Γοδίν να βρεθούν στο σπίτι του Γάλλου στράικερ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης.

Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης έπαιξε η αναπάντεχη επίσκεψη που δέχθηκε από τους Ντιέγκο Σιμεόνε και Ντιέγκο Γοδίν, όπως αποκάλυψε ο Αντουάν Γκριεζμάν.

Μετά από ένα παιχνίδι της ομάδας και τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε από μερίδα οπαδών των «ροχιμπλάνκος», ο Αργεντινός τεχνικός και ο Ουρουγουανός αμυντικός βρέθηκαν απρόσκλητοι στο σπίτι του.

Αυτό, όπως αποκαλύπτει τώρα ο Γάλλος επιθετικός, ήταν ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να παραμείνει στην ισπανική ομάδα, παρότι δέχθηκε έντονο φλερτ από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι που μας πέρασε.

«Ήρθαν στο σπίτι μου μετά από ένα εντός έδρας ματς που είχα δεχθεί αποδοκιμασίες. Είχα δεχθεί ένα μήνυμα από τον Γοδίν, αλλά δεν ήξερα ότι θα ήταν και ο Σιμεόνε μαζί του. Και παραξενεύτηκα όταν τον είδα να κατεβαίνει και αυτός από το αυτοκίνητο. Τους ρώτησα τι θέλουν από μένα. "Μιλάγαμε και θέλαμε να δούμε πως είσαι", μου είπε, καθώς και ότι δεν θα έπρεπε να πάρω κατευθείαν κάποια απόφαση, αλλά να ηρεμήσω. Με συμβούλεψαν να μιλήσω με τους δικούς μου και μετά μου είπε τι σήμαινα για τον σύλλογο και για τον ίδιο», τόνισε ο διεθνής άσος και πρωταθλητής κόσμου με τη Γαλλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x