Κύπελλο Ελλάδας

Παράσχος: «Αδικήσαμε τον εαυτό μας, άκυρο το πρώτο γκολ»

Απογοητευμένος μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας εμφανίστηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Παράσχος.

Την άποψη ότι οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης αδίκησαν τον εαυτό τους στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, εξέφρασε ο Γιώργος Παράσχος, που παραδέχθηκε ότι το 2-0, με το οποίο έχασε η ομάδα του, είναι ένα σκορ που δύσκολα ανατρέπεται. Παράλληλα, στάθηκε στο πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, αναφέροντας ότι υπάρχει φάουλ, αλλά και οφσάιντ.

«Για ακόμα έναν αγώνα αδικήσαμε τον εαυτό μας, παρόλο που δεχτήκαμε ένα γκολ που υπάρχει και φάουλ και οφσάιντ. Μετά βρήκαμε το κουράγιο και μπήκαμε στο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος, παρόλο που ο ΠΑΟΚ έχει τρομερή ποιότητα, είχαμε κλείσει τους διαδρόμους, είχαμε καλή συμπεριφορά και προσπαθήσαμε να πετύχουμε και γκολ. Μία απερισκεψία του Ιγκλέσιας μας στοίχησε το γκολ και τον ίδιο τον παίκτη και ενώ είχαμε πιθανότητες και ελπίδες, το 2-0 πλέον είναι δύκολο να ανατραπεί» τόνισε αρχικά.

Για το γεγονός ότι η ομάδα του έκανε μία τελική, τόνισε: «Πάνω από όλα, αυτό που προσέξαμε είναι να μη δεχτούμε γκολ. Δεχτήκαμε ένα γκολ που ήταν άκυρο. Από εκεί και πέρα, αν κρατούσαμε το 1-0 θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι και να το ανατρέψουμε στην Τρίπολη».

Τέλος, αναφερόμενος στη συνέχεια και την προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία, δήλωσε: «Η συνέχεια είναι δύσκολη. Στα τέσσερα παιχνίδια που υπολείπονται, έχουμε τα δύο στην έδρα μας και θα επιδιώξουμε να τα πάρουμε και από εκεί και πέρα ότι πάρουμε εκτός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x