Stoiximan Super League

Παράσχος: «Βγάλαμε από πάνω μας το άγχος»

Ικανοποιημένος για το σημερινό αποτέλεσμα αλλά και αισιόδοξος για την συνέχεια, εμφανίστηκε ο Γιώργος Παράσχος στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Αστέρα επί της ΑΕΛ.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΛ έμεινε ο τεχνικός των Αρκάδων, Γιώργος Παράσχος.

Ο 66χρονος προπονητής χαρακτήρισε μονόλογο τη σημερινή εμφάνιση της ομάδας του, ενώ παράλληλα εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του Αστέρα στα προσεχή παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου:

«Μπορέσαμε να βγάλουμε από πάνω μας αυτό το άγχος που φαινόταν ακόμα και στην προπόνηση. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα και καλύτερο ποδόσφαιρο μπορούμε να παίξουμε και να είμαστε αισιόδοξοι για το ότι θα ανέβουμε πιο ψηλά. Σήμερα ήταν ένας μονόλογος το παιχνίδι . Αυτό που μας έλλειπε πάλι στο πρώτο ημίχρονο ήταν το γκολ. Νομίζω πως μπήκαμε με μεγάλη διάθεση. Πρεσάραμε σε όλα τα σημεία του γηπέδου για αυτό και η ΑΕΛ δεν μας απείλησε. Νομίζω πως αυτό που μπορούμε να διορθώσουμε είναι η διατήρηση της μπάλας ιδιαίτερα σε οργανωμένες άμυνες και τις κινήσεις χωρίς τη μπάλα, στοιχεία που πιστεύω ότι μπορούν να διορθωθούν μέσα από την προπόνηση. Έχω μια αισιοδοξία ότι από εδώ και πέρα μιας και παίζουμε με αντιπάλους πάνω κάτω της ίδιας δυναμικότητας με εμάς θα πάμε αρκετά καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x