Stoiximan Super League

Παράσχος: «Δίκαιος ο βαθμός, εύχομαι να σωθούν και οι δύο ομάδες»

Στο άγχος που είχαν για το αποτέλεσμα τόσο ο ΟΦΗ, όσο και ο Αστέρας Τρίπολης, στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος, μετά την ισοπαλία στο Ηράκλειο.

Δίκαιη χαρακτήρισε την ισοπαλία 1-1 στον «τελικό» παραμονής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Παράσχος, ο οποίος στάθηκε στο άγχος που είχαν οι δύο ομάδες για το αποτέλεσμα.

«Θέλω να ξεκινήσω αναφέροντας πως για ακόμα μια φορά σ' αυτό το γήπεδο συγκινήθηκα με το χειροκρότημα που εισέπραξα από τον κόσμο του ΟΦΗ. Ηταν ένα παιχνίδι με πολύ άγχος και για τους δύο. Δίκαια πήραμε έστω το βαθμό κι εύχομαι από καρδιάς να σωθούν και οι δύο ομάδες, αλλά ο ένας από τους δυο θα πάει σε διαδικασία μπαράζ.

Βέβαια, πιστεύω ότι με όποιον και να παίξει είτε ο Αστέρας, είτε ο ΟΦΗ θα παραμείνουν στην κατηγορία. Δεν θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στο παιχνίδι. Περιμέναμε καλύτερο τον ΟΦΗ αλλά το άγχος μας επηρέασε όλους. Μπορούσαμε να βάλουμε ακόμα ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και ο βαθμός είναι πολύτιμος. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον ΟΦΗ» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x