Stoiximan Super League

Παράσχος: «Δήθεν συνάδελφοι μού χρέωσαν την κακή πορεία του Πλατανιά»

Ευθύνες στον πρόεδρο του Πλατανιά, Μανώλη Μαθιουλάκη, αλλά και έναν συνεργάτη του που τον κατηγορεί ότι του έσκαψε το λάκκο, επιρρίπτει ο Γιώργος Παράσχος.

Ο Πλατανιάς μοιάζει πολύ δύσκολο να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο Γιώργος Παράσχος, που αποχώρησε πρόωρα από τον πάγκο της ομάδας και πλέον εργάζεται στον Απόλλωνα Σμύρνης, μίλησε στην εφημερίδα των Χανίων «Κόσμος της Πόλης» αναφερόμενος στους λόγους της απομάκρυνσής του. Ο πολύπειρος τεχνικός επέρριψε ευθύνες στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μανώλη Μαθιουλάκη, αλλά και σε έναν συνεργάτη του που δεν κατονόμασε.

«Εγώ δεν είχα σκοπό να φύγω. Ρωτήστε τον πρόεδρο του Πλατανιά, τον κ. Μαθιουλάκη, που ήθελε να φύγω. Μαζί με τους δήθεν συναδέλφους μου θεώρησαν ότι ξέρουν από μπάλα πλέον και μου χρέωσαν την κακή πορεία της ομάδος. Αν δεν είχα φύγει τώρα, η ομάδα θα είχε πολύ περισσότερους βαθμούς», τόνισε ο Γιώργος Παράσχος και πρόσθεσε:

«Όταν σου λέει ο πρόεδρος ότι το μπάτζετ σου θα είναι καλύτερο και εν τέλει δεν είναι, νομίζω ότι δεν μπορείς να πετάς και στα σύννεφα. Όταν εξηγείς στον πρόεδρο ότι χρειάζεται ο Πλατανιάς να κάνει το κάτι παραπάνω φέτος για τον κόσμο και σου λέει μην ανησυχείς αλλά στο τέλος δεν διαθέτει τα χρήματα που χρειάζονται, τι άλλο να εξηγήσω; Εγώ φταίω στο θέμα των συνεργατών. Δύο φορές στην ποδοσφαιρική μου καριέρα έχω κάνει λάθος σε συνεργάτες. Η μία έγινε στον Πλατανιά που μου έσκαψε το λάκκο! Δεν θέλω να πω ονόματα αλλά όλοι όσοι είναι κοντά στην ομάδα μπορούν να καταλάβουν ποιον εννοώ. Όμως δυστυχώς υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν να φύγω και να κάνουν τα δικά τους κουμάντα εκεί μέσα. Κρίμα που τους εμπιστεύτηκα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x