Ο Μακεδόνας τεχνικός τόνισε πως οι απουσίες δεν επηρέασαν την ομάδα του και πως έκαναν μία ήττα στα εννιά τελευταία ματς, ενώ τόνισε πως μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα γίνει η σχετική κουβέντα με τη διοίκηση των Αρκάδων για την παραμονή του.

Αναλυτικά: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς. Ακόμα και στο τελευταίο παιχνίδι, παρά τις πάρα πολλές απώλειες που είχαμε, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν γι’ ακόμη μία φορά. Ήταν κρίμα γι’ αυτήν την ομάδα. Αν πάρουμε τα τελευταία εννέα παιχνίδια που είχαμε μόνο μία ήττα από την ΑΕΛ, παρ’ όλο που στους περισσότερους αγώνες ήμασταν πολύ καλοί, δεν μπορέσαμε να κάνουμε μία νίκη για να διασκεδάσουμε το τελευταίο μας παιχνίδι.

Να παίξουμε πιο άνετα. Δυστυχώς, η τύχη μας έφερε μέχρι και στον τελευταίο αγώνα να είναι ψυχοβγαλτικός και αγχώδης. Ειδικά όταν άκουγες και το άλλο παιχνίδι με τον ΟΦΗ να νικάει 2-0 τον Ατρόμητο, τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα».

Θα είναι, όμως, και τη νέα χρονιά στον πάγκο του Αστέρα; «Θα συζητήσουμε μέχρι την μεθεπόμενη εβδομάδα. Θα έχουμε περίπου 15 ημέρες για να κάνουμε προπονήσεις, ορισμένες δοκιμές και μερικά φιλικά παιχνίδια. Κάποια παιδιά που είναι αριστερά και δεξιά θα τα δούμε και αν έρθει και κάποιος ξένος να τον δοκιμάσουμε. Στο δεκαπενθήμερο αυτό θα μιλήσουμε».

Κάθε γκολ μετράει! |+21