Stoiximan Super League

Παράσχος και με την… βούλα στον Απόλλωνα

Ο Γιώργος Παράσχος θα είναι ο αντικαταστάτης του Ζόραν Βούλιτς στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να ανακοινώνει την συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της διοίκησης του Απόλλωνα Σμύρνης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Ζόραν Βούλιτς.

Όπως γνωστοποίησαν οι ιθύνοντες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ο διάδοχος του Κροάτη τεχνικού θα είναι ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει την αποστολή να κρατήσει τον Απόλλωνα στην μεγάλη κατηγορία.

Μάλιστα σήμερα ο 65χρονος τεχνικός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα ενώ το Σάββατο αναμένεται να ντεμπουτάρει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Σταδίου απέναντι στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι νέος προπονητής στην ομάδα αναλαμβάνει ο Γιώργος Παράσχος. Γεννημένος στις 23 Αυγούστου 1952 στη Θεσσαλονίκη, ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει σε Απόλλωνα Καλαμαριάς και Καστοριά με την οποία κατάκτησε το Κύπελλο Ελλάδας ενώ αγωνίστηκε τέσσερις φορές με την Εθνική ομάδα.

Εργάστηκε ως προπονητής για πρώτη φορά το 1994 στον ΑΟ Τρικάλων και μέχρι σήμερα έχει βρεθεί στους πάγκους διαφόρων ελληνικών συλλόγων, μεταξύ αυτών σε ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή, Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη, ΟΦΗ, Λεβαδειακό, Πλατανιά και Ατρόμητο, τον οποίο οδήγησε στην έξοδο στην Ευρώπη. Το 1998 μετέβη στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ.

Άμεσος συνεργάτης του στον Απόλλωνα Σμύρνης θα είναι ο Μάρκος Δήμος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x