Stoiximan Super League

Παράσχος: «Κάποιοι παράγοντες της Ξάνθης επιτέθηκαν στους παίκτες μας, στους 33 βαθμούς η σωτηρία»

Τη συμπεριφορά ανθρώπων της Ξάνθης στηλίτευσε ο Γιώργος Παράσχος, δηλώνοντας απογοητευμένος, ενώ χαρακτήρισε πολύτιμο τον βαθμό για τον Αστέρα Τρίπολης και αναφέρθηκε στην παραμονή.

Μπορεί ο Αστέρας Τρίπολης να απέχει έξι βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, μετά το σημερινό 0-0 με την Ξάνθη, ωστόσο κάθε άλλο παρά… εξασφαλισμένος είναι. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Παράσχος, με τον έμπειρο τεχνικό των Αρκάδων μάλιστα να κάνει και μια καταγγελία...

«Μένω στο βαθμό που είναι πολύτιμος. Η Ξάνθη ήταν σε όλο το διάστημα καλύτερη από εμάς, που δεν κάναμε καλή εμφάνιση. Έχω πικρία για όσα έγιναν στο ημίχρονο. Κάποιοι παράγοντες επιτέθηκαν στους παίκτες μας. Είναι κρίμα γιατί η Ξάνθη είναι πάντα φιλόξενη προς όλες τις ομάδες. Κάποιοι παράγοντες έβρισαν κάποια παιδιά από την ομάδα μας. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Παράσχος.

Για να συμπληρώσει: «Αν πέσουν τρεις κι ένας με μπαράζ, κάτι που δεν είναι ακόμα σίγουρο πιστεύω ότι οι βαθμοί που χρειάζονται για τη σωτηρία είναι πάνω από 33».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x