Stoiximan Super League

Παράσχος: «Μας ενδιέφερε να μη δεχτούμε πρώτοι γκολ»

Στο γεγονός πως ο Πλατανιάς δε δέχτηκε πρώτος γκολ απέδωσε τη νίκη των Χανιωτών κόντρα στον Παναιτωλικό ο Γιώργος Παράσχος.

Ο Καστοριανός τεχνικός τόνισε πως είναι σημαντική η νίκη και πως στο πρώτο ημίχρονο υπήρξε νευρικότητα στους παίκτες του και πως σε μερικές στιγμές στην αναμέτρηση ρίσκαραν και ήταν τυχεροί που δεν δέχτηκαν γκολ στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Στάθηκε στην πνοή που έδωσαν οι αλλαγές και πως δεν είναι και απόλυτα δίκαιο το αποτέλεσμα, ενώ δεν γίνεται κάθε χρόνο να φτάνουν οι τελευταίες αγωνιστικές για να σωθεί η ομάδα.

Αναλυτικά: «Εγώ θα σταθώ μόνο στη νίκη, δυστυχώς στο πρώτο ημίχρονο μας διέκρινε μια νευρικότητα και επιπολαιότητα. Αυτό που με ενδιέφερε περισσότερο είμαι να μη δεχτούμε πρώτοι γκολ, γιατί αν γινόταν αυτό και με αυτό το άγχος που έχουμε, να είστε σίγουροι ότι δύσκολα θα το "γυρνάγαμε".

Στο πρώτο ημίχρονο και στις αρχές του δευτέρου παίξαμε "σφιχτά" στην αρχή και, από εκεί και πέρα, ρισκάραμε στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Ήμασταν τυχεροί στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου που μπήκε πολύ καλά ο Παναιτωλικός, αλλά ήταν επιπόλαιοι στην τελική τους προσπάθεια και δεν πέτυχαν κάποιο γκολ.

Μας βοήθησαν οι αλλαγές που κάναμε και φτάσαμε σε μία νίκη που πιστεύω ότι είναι και νίκη σωτηρίας. Δεν νομίζω να "γυρίσουν" άλλα άσχημα αποτελέσματα, πιστεύω πως οι 43 βαθμοί είναι αρκετοί. Νικήσαμε μια πολύ καλή ομάδα με τεράστια ποιότητα και νομίζω ότι αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί έκαναν κατάθεση ψυχής και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Είχαμε δύναμη, είχαμε πάθος, αλλά δεν είχαμε "καθαρό" μυαλό.

Δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Εμείς πετύχαμε τα γκολ στις ευκαιρίες που βγάλαμε, εν αντίθεση με τον αντίπαλο που δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε. Στο ποδόσφαιρο, όμως, μετράει το γκολ όπως και να το κάνουμε.

Νομίζω ουσιαστικά πολύ μεγάλο ρόλο έπαιξε ο Γουνδουλάκης. Και το παιδάκι ο Γιακουμάκης έδειχνε όλη την εβδομάδα ότι είναι σε καλή κατάσταση και σε κάποιο σημείο, ακόμα και αν νικάγαμε, είχε σκεφτεί ότι έπρεπε να τον βάλουμε. Σου δείχνουν κάποια παιδιά και στην προπόνηση ότι πρέπει να παίζουν.

Πρέπει να ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση. Η στάμνα μια δυο φορές στη βρύση, στην τρίτη θα σπάσει. Αυτή η ομάδα θέλει πιστεύω ένα "ρεκτιφιέ" καλό, αλλιώς θα βλέπουμε το ίδιο έργο κάθε χρόνο και κάποια στιγμή θα την πατήσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x