Stoiximan Super League

Παράσχος: «Νομίζαμε ότι με την εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό, θα φοβίζαμε τον αντίπαλο»

Απογοητευμένος από την εικόνα που έδειξε η ομάδα του κόντρα στην Ξάνθη εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου

«Δυστυχώς ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για μας. Πραγματικά δεν περίμενα με τίποτα να έχουμε αυτή την εικόνα, ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο. Προερχόμασταν από μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω, αυτός ο εφησυχασμός μέσα από την εικόνα που δημιουργήσαμε την 1η αγωνιστική ίσως μας έκανε κακό... Το κυριότερο μάλιστα είναι ότι όταν δεχτήκαμε το γκολ και μετά πολύ γρήγορα και το 2-0, από εκεί και πέρα δεν είχαμε το κουράγιο ν’ αντιδράσουμε στο α’ ημίχρονο. Νομίζω ότι αφήσαμε το α’ ημίχρονο σα να παίζαμε εκτός έδρας. Δεν είχαμε το κουράγιο και τα ψυχικά αποθέματα να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα, η εικόνα του β’ ημιχρόνου μετά τις αλλαγές που κάναμε, άλλαξε.

Δυστυχώς όμως δεν μπορέσαμε να μπούμε στο παιχνίδι βάζοντας κάποιο τέρμα. Δεν ξέρω κι αν το πέναλτι που λέγεται ότι ήταν πέναλτι, εάν δινόταν και το βάζαμε, ίσως ν’ άλλαζε ολόκληρη τη ροή του παιχνιδιού. Πρέπει να συμμαζευτούμε όσο μπορούμε πιο γρήγορα. Βλέπουμε ότι όλα τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ δύσκολα και παρότι η Ξάνθη την προηγούμενη εβδομάδα έκανε μια μέτρια εμφάνιση ήρθε εδώ και μέσα από την εμπειρία που έχει διεκδίκησε στα ίσια το παιχνίδι και το πήρε. Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες, πρέπει να ξυπνήσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να βλέπουμε όλα τα παιχνίδια πιο σοβαρά»
, είπε αρχικά.

Για την εξήγηση που δίνει γι’ αυτή την κακή εμφάνιση: «Ειδικά στο χώρο του κέντρου πιστεύω ότι αντιμετωπίσαμε τεράστια προβλήματα. Δεν μπορούσαμε να ηρεμήσουμε και να κρατήσουμε τη μπάλα. Δεν μπορούσαμε όμως ούτε να μαρκάρουμε τους κεντρώους αντιπάλους, οι οποίοι μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ έβγαζαν τη μπάλα πολύ άνετα στους επιθετικούς τους χωρίς κάποια ιδιαίτερη πίεση. Γι’ αυτό κιόλας κινδυνέψαμε στο α’ ημίχρονο πάρα πολύ σοβαρά. Μπήκαμε πάρα πολύ νωχελικά. Δυστυχώς, νομίζαμε ότι με μια μόνο εμφάνιση (με τον Παναθηναϊκό) θα μπορούσαμε να φοβίσουμε τον αντίπαλο, αλλά δεν είναι έτσι. Γι’ αυτό πρέπει να κοιτάμε όλα τα παιχνίδια από το 1ο λεπτό πάρα πολύ σοβαρά».

Για το αν θα βοηθήσει η διακοπή: «Σύμφωνα με το άτυχο αποτέλεσμα που είχαμε, σίγουρα η διακοπή θα μας βοηθήσει».

Για τις μεταγραφές που θα μπορούσαν να γίνουν: «Ψάχνουμε έναν αριστερό μπακ. Αν μπορούσαμε να τον βρούμε, μόνο για τη θέση αυτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x