Stoiximan Super League

Παράσχος: «Παιχνίδι ‘άγριας’ ομορφιάς»

Στη διαπίστωση πως έγινε ένα συναρπαστικό ματς στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος μετά την ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Μακεδόνας τεχνικός τόνισε πως δεν απειλήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και απλά έδιναν την μπάλα στους αντιπάλους και στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα, ενώ «παίνεψε» τον Σάββα Παντελίδη.

Αναλυτικά: «Στο πρώτο μέρος δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου και κρατήσαμε με σχετική ευκολία το "μηδέν", δίνοντας την μπάλα στον Αστέρα. Νομίζω πως το δεύτερο ημίχρονο αποζημίωσε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι που πήρε ‘άγρια’ ομορφιά.

Προηγηθήκαμε και είχαμε ευκαιρία να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα. Ο Αστέρας δεν τα παράτησε στιγμή και στο τέλος δικαιώθηκαν, μάλιστα. Μπόρεσαν και "γύρισαν" το παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Αστέρα και προσωπικά στο φίλο μου, τον Σάββα Παντελίδη, καλή Ευρώπη».

Για το κίνητρο που βρήκαν οι παίκτες του, αλλά και για το πως αισθάνεται βλέποντας την πρόοδο του "μαθητή" του: «Θα ξεκινήσω από το δεύτερο. Με τον Σάββα έχουμε βρεθεί αρκετές φορές αντίπαλοι. Με τον Πανθρακικό, τον Ηρακλή και τώρα στον Αστέρα. Χαίρομαι πραγματικά για τα παιδιά που έχουν δουλέψει μαζί μου και τα βλέπω να προοδεύουν.

Ο Σάββας έχει μέλλον σαν προπονητής και είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Δεν σας κρύβω κιόλας ότι τις περισσότερες φορές με νίκησε. Αναμφίβολα, έχει μέλλον μπροστά του. Σχετικά με το κίνητρο τώρα, μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούσαμε, όπως σε κάθε παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x