Stoiximan Super League

Παράσχος: «Συγνώμη από τον κόσμο της Τρίπολης, σε 32 ημέρες δώσαμε 9 ματς με 12-13 παίκτες»

Ο Γιώργος Παράσχος απολογήθηκε για την βαριά ήττα του Αστέρα, εξήγησε που οφείλεται το κακό πρόσωπο της ομάδας του και μίλησε για δυσκολία στην ανάπτυξη.

«Συγνώμη από τον κόσμο της Τρίπολης γι' αυτό το βαρύ σκορ με το οποίο χάσαμε σήμερα από τον Άρη. Στα τελευταία παιχνίδια δεν μπορούμε να βρούμε ισορροπία στην άμυνα μας. Το άσχημο είναι ότι οποιοδήποτε λάθος και να κάνουμε μεταφράζεται σε γκολ. Και σήμερα στα τρία λάθη που κάναμε δεχτήκαμε ισάριθμα γκολ. Φτάνουμε δύσκολα στην αντίπαλη περιοχή», είπε αρχικά ο 66χρονος τεχνικός των Αρκάδων, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το 3-0 του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορέσαμε να μοιράσουμε τη μπάλα, να σκοράρουμε ένα γκολ και να αλλάξει η ψυχολογία μας και να μπούμε στο παιχνίδι. Ετσι φτάσαμε σ' αυτό το 3-0 παρά την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο για να μπορέσουμε να μειώσουμε το σκορ και να έχουμε κάποιες ελπίδες».

Για να καταλήξει ο Παράσχος: «Δεν θέλω να σταθώ στις ελλείψεις στις οποίες είχαμε αλλά υπάρχει μια μικρή δικαιολογία στα παιδιά. Σε 32 μέρες δώσαμε 9 παιχνίδια και η κούραση είναι εμφανής γιατί αυτά τα παιχνίδια τα έβγαλαν 12-13 άτομα και γι' αυτό πάθαμε και ζημιές όπως αυτή του Μουνάφο και του Ιγκλέσιας. Μακάρι να είναι το τελευταίο άσχημο αποτέλεσμα κι επειδή από εδώ κι έπειτα δεν θα έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια θα μπορέσουμε να βρούμε την χαμένη μας ισορροπία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x