Stoiximan Super League

Παράσχος: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα»

Παρά τη σχετικά άνετη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Λεβαδειακού ο Γιώργος Παράσχος έχει κάποια παράπονα από τους παίκτες του.

Ο Γιώργος Παράσχος συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης για τη νίκη με 2-0 επί του Λεβαδειακού στη Βοιωτία, αλλά στάθηκε στην αντίδραση της ομάδας του στο δεύτερο μέρος μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα των Αρκάδων.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Πετύχαμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη απέναντι σ' έναν αντίπαλο πολύ αποφασισμένο. Ξέραμε εξ' αρχής την κρισιμότητα του παιχνιδιού και για τις δυο ομάδες. Σίγουρα, οι 6 βαθμοί που πήραμε στα τελευταία παιχνίδια θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο παίχθηκε πολύ καλό ποδόσφαιρο και ειδικότερα από την ομάδα μου που έχασε αρκετές ευκαιρίες.

Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δυστυχώς παρά το αριθμητικό μας πλεονέκτημα δεν το διαχειριστήκαμε καθόλου καλά το παιχνίδι γι' αυτό και πρέπει να συνηθίσουμε και να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Ήταν λες και επαναπαυτήκαμε, λες και τελείωσε εκεί το παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Λεβαδειακό, να βρουν την ψυχολογία για να εκπληρώσουν τους στόχους τους και στην ομάδα μου στον ίδιο δρόμο
», δήλωσε ο πολύπειρος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x