Την πεποίθησή του πως τόσο η Κέρκυρα όσο και η ομάδα του θα παλέψουν μέχρι το τέλος για να αποφύγουν τον υποβιβασμό, εξέφρασε ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Παράσχος.

Παράλληλα υποστήριξε πως το φάουλ από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ, δεν υπήρξε.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Παράσχος:

«Νομίζω ότι οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είναι κρίμα δηλαδή που κάναμε τόσες ευκαιρίες και δεν μπορέσαμε να προηγηθούμε. Αποδεικνύεται ότι στην ομάδα μας παρότι δημιουργούμε ευκαιρίες δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Είτε θέλετε από ανικανότητα είτε από το άγχος που έχει δημιουργηθεί στα παιδιά δυστυχώς έχουμε το ίδιο πρόβλημα και από εκεί και πέρα στο 43-44' σε ένα φάουλ που κατά τη γνώμη μου ήταν αυστηρό δεχθήκαμε και το γκολ.

Από και πέρα στο δεύτερο μέρος η Κέρκυρα έπαιξε έξυπνα, γύρισε πίσω και με τους γρήγορους κυνηγούς τους οποίους έχει μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα όπου ήρθε και το δεύτερο γκολ. Νομίζω ότι και οι δυο ομάδες έχουν αρκετό δρόμο μπροστά τους και θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος το ποια ομάδα από τις δυο θα σωθεί.

Δεν νομίζω ότι μπορεί να εμπλακεί και άλλη ομάδα. Λόγω του προγράμματος. Θα βγάλουμε την ψυχή μας μέχρι το τέλος εμείς οι δυο».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ