Κύπελλο Ελλάδας

Παράσχος: «Το γκολ που δεν βάλαμε τώρα, να το βάλουμε στο ΟΑΚΑ»

Ο Γιώργος Παράσχος στάθηκε στις αρκετές χαμένες ευκαιρίες που είχε ο Πλατανιάς απέναντι στην ΑΕΚ και... ευχήθηκε το χρυσό γκολ που δεν «ήρθε» σήμερα, να «έρθει» στο δεύτερο ματς στο ΟΑΚΑ.

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Γιώργο Παράσχο το πρώτο ματς του Πλατανιά με την ΑΕΚ (0-0) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Έλληνας κόουτς στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, που αν είχαν μετατραπεί σε γκολ θα μπορούσε να ‘χε διαμορφωθεί αλλιώς η «ιστορία», ωστόσο ευχήθηκε αυτά να «έρθουν» στο ΟΑΚΑ, στον επαναληπτικό των δύο ομάδων.

«Το χαρακτηριστικό ήταν η δύναμη και το πάθος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δώσαμε μάχες και οι δύο και νομίζω ότι το ματς είχε καλό ρυθμό. Αμυντικά, καθώς σκοπός ήταν να μην δεχτούμε γκολ, ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι και δεν επιτρέψαμε στην ΑΕΚ να κάνει ευκαιρίες, αν και προερχόταν από μεγάλα σκορ. Πάντως τις κλασικές ευκαιρίες τις είχαμε εμείς και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα γκολ. Νομίζω ότι και σε αυτό το παιχνίδι δείξαμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Όταν έρθει η ρεβάνς θα προσπαθήσουμε το γκολ που δεν πετύχαμε εδώ να το πετύχουμε στο δικό τους γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x