Κύπελλο Ελλάδας

Παράσχος: «Το ματς τελείωσε στο 12ο λεπτό-Με συγκίνησε η ΑΕΚ»

Ο Γιώργος Παράσχος στάθηκε στη φάση του 12ου λεπτού της ρεβάνς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πλατανιά και τόνισε ότι τον σημάδεψε η βράβευσή του από την Ένωση.

Λακωνικός εμφανίστηκε ο Γιώργος Παράσχος στο σχόλιο που έκανε στη συνέντευξη Τύπου για τη ρεβάνς του Πλατανιά με την ΑΕΚ, στην οποία ηττήθηκε με 3-0 η ομάδα της Κρήτης. Ο πολύπειρος τεχνικός στάθηκε στο πέναλτι κατά της ομάδας του που έφερε και αποβολή, ενώ δήλωσε συγκινημένος για τη βράβευσή του από τους «κιτρινόμαυρους» για τις 500 παρουσίες στους πάγκους σε ματς της πρώτης κατηγορίας.

«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΑΕΚ για την πολύ μεγάλη τιμή που μου έκανε. Να μου δώσει αυτήν την πλακέτα. Πραγματικά ήταν κάτι το συγκινητικό και που δεν συνηθίζεται στην Ελλάδα. Να βραβεύεται ένας προπονητής μίας άλλης ομάδας. Πραγματικά αυτή η πλακέτα με έχει σημαδέψει και θα την έχω για όλη μου την ζωή και να είναι κάτι που να θυμάμαι», ανέφερε για την κίνηση της Ένωσης.

Για το αγωνιστικό κομμάτι είπε: «Από εκεί και πέρα τι να σας πω για το παιχνίδι ρε παιδιά; Το παιχνίδι τελείωσε στο 12ο λεπτό. Με το πέναλτι και την αποβολή. Από εκεί και πέρα τελείωσαν όλα. Δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Εμείς απλώς κοιτάξαμε να περιορίσουμε το σκορ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x