Stoiximan Super League

Παρατηρήσεις Δώνη στους παίκτες

Ο Γιώργος Δώνης τα έψαλε στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το γκολ που δέχτηκαν από τον Παναιτωλικό.

Μπορεί το ματς να είχε ήδη κριθεί, ωστόσο το γκολ του Παναιτωλικού στις καθυστερήσεις εκνεύρισε τον Γιώργο Δώνη που έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την χαλάρωση.

«Είναι άσχημο να δεχόμαστε γκολ με αυτόν τον τρόπο. Και σήμερα (σ.σ. την Κυριακή), αλλά και στο ματς με τον ΠΑΟΚ δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση, κάτι που δεν είχε γίνει το προηγούμενο διάστημα. Δεν έχει να κάνει με το πότε γίνεται αυτό, θα πρέπει να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση ως το τέλος. Δεν μου άρεσε καθόλου η αντίδρασή μας στο γκολ που δεχτήκαμε. Έχουμε μια από τις καλύτερες άμυνες αλλά δεχόμαστε ένα τέτοιο γκολ και χαλάμε την εικόνα μας», τόνισε ο 50χρονος προπονητής.

Παράλληλα, κάλεσε τους παίκτες του να παραμείνουν σε εγρήγορση, ενώ ξεκαθάρισε πως θα παίζουν οι καλύτεροι ανεξάρτητα από ηλικίες ή ονόματα. «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο με τον Αστέρα και μπροστά μας είναι 12 παιχνίδια, που πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είμαστε μια ομάδα, είτε πιο νέοι, είτε πιο παλιοί και οι καλύτεροι θα παίζουν. Χρειάζεται να τα δίνετε όλα στις προπονήσεις και τα παιχνίδια», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x