Stoiximan Super League

Παρατηρήσεις και «μπράβο» από τον Βούλιτς στους παίκτες του

Οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης είδαν σε βίντεο την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, με τον Ζόραν Βούλιτς να δίνει τα συγχαρητήριά του για την εμφάνιση του β’ μέρους.

Το βίντεο της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό είδαν οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης πριν τη σημερινή προπόνηση.

Ο Ζόραν Βούλιτς έκανε παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του για την απόδοσή τους στο πρώτο ημίχρονο, επισημαίνοντας τα λάθη τους. Ωστόσο, τους έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση του δευτέρου 45λεπτου και για την αντίδραση που έβγαλαν, λέγοντάς τους πως ήταν η καλύτερή τους εμφάνιση όσο είναι ο ίδιος στον πάγκο της ομάδας.

Στα της προπόνησης, οι Κύργιας, Κούρος, Καστιγέχος και Χουάρες ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης ωστόσο δεν τίθεται σε καμία περίπτωση κίνδυνος να απουσιάσουν από το ερχόμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Ριζούπολη.

Στο κανονικό πρόγραμμα συμμετέχει πλέον από την περασμένη Παρασκευή και ο Λινέλ Κιταμπάλα, ο οποίος χρειάζεται ένα μικρό χρονικό διάστημα για να βρεθεί στο 100% και να… φτάσει τους συμπαίκτες του σε θέματα φυσικής κατάστασης.

Υπενθυμίζεται πως από τον αγώνα με τους Ηπειρώτες θα απουσιάσει ο Κοντοές που έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες, με την θέση του να παίρνει ο Ντάσιος, ενώ αυξημένες πιθανότητες για να βρεθεί στο βασικό σχήμα έχει ο Ανιέτε, που ήταν εξαιρετικός στο Αγρίνιο.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x