Stoiximan Super League

Πάρντο: «Να γίνω ξανά βασικός στον Ολυμπιακό»

Τόνωση ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης χαρακτήρισε τα δύο γκολ του στο Κύπελλο ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος έκανε λόγο για υγιή ανταγωνισμό εντός Ολυμπιακού κι έδειξε διατεθειμένος να ξαναγίνει βασικός.

Μπορεί να έχει χάσει τη θέση του στον Ολυμπιακό (όχι μόνο στην αρχική σύνθεση της ομάδας, αλλά και στον πάγκο), ωστόσο ο Φελίπε Πάρντο δεν το βάζει κάτω και δείχνει διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να ξαναπάρει την φανέλα βασικού… σπίτι του.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ χαρακτήρισε «τόνωση αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης» τα δύο γκολ που σημείωσε στο Κύπελλο απέναντι στην Κέρκυρα και αναφέρθηκε στην αυριανή δύσκολη αποστολή των Πειραιωτών με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πάρντο στην NOVA

«Τα δύο γκολ στο κύπελλο τονώνουν πάρα πολύ την αυτοπεποίθησή μου. Έχω δουλέψει πάρα πολύ για να επιστρέψω στην αρχική ενδεκάδα. Στη χρονιά δεν υπολογίζομαι ως βασικός παίκτης, ενώ πέρσι έπαιζα σχεδόν πάντα ως βασικός. Αυτά τα γκολ μου δίνουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση που χρειάζομαι, αλλά και δύναμη για να συνεχίσω να δουλεύω και να επιστρέψω ως βασικός παίκτης.

Φυσικά αποτελώ μέρος της ομάδας και γνωρίζω πολύ καλά τι ποδοσφαιριστής και τι άνθρωπος είμαι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει στην ομάδα ένας υγιής ανταγωνισμός ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Αυτό που πρέπει να κάνει ο καθένας μας είναι να δουλεύει. Προσπαθώ να δουλεύω πάρα πολύ για να μπορέσω να κερδίσω τη θέση μου μέσα στην ομάδα».


Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, υπογράμμισε: «Είναι πολύ δύσκολο. Είναι ένα παιχνίδι όπου θα συναντήσουμε δυσκολίες. Πιστεύω πως αυτό συμβαίνει γιατί οποιαδήποτε ομάδα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός βάζει τα δυνατά της και παρουσιάζει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο. Εμείς, λοιπόν, θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία το παιχνίδι αυτό και να συνεχίσουμε με θρίαμβο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x