Stoiximan Super League

Πάρντο: «Στην Ευρώπη βελτιώθηκα ως παίκτης και ως άνθρωπος»

Χαρούμενος που δεν τον ξέχασαν οι άνθρωποι της Κολομβίας και τον κάλεσαν ξανά στην εθνική, δήλωσε ο Φελίπε Πάρντο.

Καλύτερος ως άνθρωπος αλλά και ως χαρακτήρας έχει γίνει με την παρουσία του στην Ευρώπη ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος που κλήθηκε ξανά στην Εθνική Κολομβίας.

«Είμαι χαρούμενος με την ευκαιρία, πρέπει να την εκμεταλλευτώ. Δεν με ξέχασαν στην εθνική Κολομβίας, είναι στιγμές που χρειάζονται άλλους παίκτες. Υπήρχε μια στιγμή που δεν έπαιζα συνεχόμενα και δεν είχα τη δυνατότητα να επιστρέψω στην εθνική. Αλλά τώρα παίζω τακτικά, τα πάω καλά και πρέπει να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία που μου δίδεται.

Είναι ένα όνειρο που όλοι έχουμε να πάμε στο Μουντιάλ 2018. Θέλουμε να παρουσιαστούμε σε καλή κατάσταση στα φιλικά. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να είμαστε στην τελική λίστα για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Είναι πολλοί οι Κολομβιανοί που παίζουν στη θέση μου. Για να είμαστε εδώ, πάει να πει ότι κάτι κάνουμε καλά κι έχουμε τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στην εθνική. Έμαθα πολλά, αυτά τα πέντε χρόνια στην Ευρώπη και βελτιώθηκα ως παίκτης κι ως άνθρωπος. Δεν είμαι επιθετικός, είμαι εξτρέμ. Όταν έχω την ευκαιρία να βάλω γκολ, το κάνω. Αλλιώς, βοηθώ τους συμπαίκτες μου να το κάνουν»
, ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x