Stoiximan Super League

Λύθηκε το μυστήριο με Κορδέρο

Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη με τον Μιγκέλ Κορδέρο και γιατί ο Ισπανός μέσος της ΑΕΚ πόσταρε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ισχυριζόμενος πως είναι απόλυτα έτοιμος για το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό.

Λήξαν θεωρείται, πριν καν… αρχίσει, το θέμα με τον Μιγκέλ Κορδέρο και τον τραυματισμό του.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η ΑΕΚ στην ενημέρωσή της για την προπόνηση της Τετάρτης έκανε λόγο πως ο Ισπανός υπέστη κάκωση και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Λίγο αργότερα, ο παίκτης με ανάρτησή του στο instagram διέψευσε την ΠΑΕ, συμβούλεψε τον κόσμο να μην πιστεύει ό,τι διαβάζει και ισχυρίστηκε πως είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής κόντρα στον Παναιτωλικό.

Τελικά το… μυστήριο λύθηκε. Το πρόβλημα του μέσου των κιτρινόμαυρων είναι τόσο επιπόλαιο ώστε ο ίδιος δεν κρίνει πως συντρέχει λόγος ανησυχίας σχετικά με την συμμετοχή του στο προσεχές ματς της ομάδας. Επίσης, δέχτηκε μηνύματα στους λογαριασμούς που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από οπαδούς της ΑΕΚ που άφηναν αιχμές για την κατάστασή του με ύφος: «Πάλι τραυματίας είσαι»;

Όλα τα παραπάνω οδήγησαν στην τοποθέτηση του Κορδέρο στο instagram, που δεν είχε σκοπό να έρθει σε σύγκρουση με την ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x