Champions League

«Παρέλαση» για Ρόζενμποργκ, είχε απαντήσεις η Μπριζ

Στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ πέρασαν Ρόζενμποργκ και Μπριζ.

Διαφορετικό ταξίδι, ίδιος προορισμός για Ρόζενμποργκ και Μπριζ που τσέκαραν τα εισιτήριά τους για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι Βέλγοι κατάφεραν να προκριθούν χάρις στην «καθαρή» νίκη τους με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, καθώς ήρθαν ισόπαλοι (3-3) με την Ντινάμο στο Κίεβο.

Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να προηγηθούν δύο φορές (6’ Μπουγιάνσκι, 50’ Σεπελίεφ), όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν ισάριθμες φορές απαντήσεις. Πρώτα ισοφάρισαν με τον Ντέλι στο 38’ και κατόρθωσαν ξανά να βρουν δίχτυα στο 88’ με τον Βόρμερ, διώχνοντας το όποιο άγχος είχε δημιουργηθεί στο ματς, το οποίο ήταν αρκετά επεισοδιακό προς το τέλος του.

Αυτό άλλωστε μαρτυρούν και οι δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα (82’ Μπίρντα - 85’ Τάου), ενώ το μόνο που κατόρθωσαν να κάνουν οι Ουκρανοί ήταν να πάρουν εκ νέου προβάδισμα με αυτογκόλ του Μέχελε στις καθυστερήσεις, πριν ο Οπέντα απαντήσει για άλλη μία φορά και διαμορφώσει το τελικό 3-3 στην τελευταία φάση του ματς.

Περίπου την ίδια ώρα στη Νορβηγία η Ρόζενμποργκ δεν αντιμετώπιζε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην Μάριμπορ, την οποία νίκησε ξανά και μάλιστα με το ίδιο σκορ, δηλαδή 3-1, αποτέλεσμα που την έστειλε στον επόμενο γύρο.

Τα αποτελέσματα:

Ρόζενμποργκ-Μάριμπορ 3-1
(53’ Σόντερλουντ, 61’, 81’ Κόνραντσεν – Πότσεγκ)

Ντινάμο Κιέβου-Μπριζ 3-3
(6’ Μπουγιάνσκι, 50’ Σεπελίεφ, 90’+2 αυτ. Μέχελε – 38’ Ντέλι, 88’ Βόρμερ, 90’+5 Οπέντα)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x