Stoiximan Super League

Παρελθόν από Λεβαδειακό ο Φαβάρο

Δε θα συνεχίσει στον Λεβαδειακό ο Φραντσίσκο Φαβάρο στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Βραζιλιάνο σέντερ μπακ, που ακολούθησε το δρόμο του Σουμπίνιο, έχοντας 5 συμμετοχές στη φετινή Σούπερ Λίγκα με τους «πράσινους».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε σήμερα ο ποδοσφαιριστής JOAO FRANCISCO FAVARO AMARAL και έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του.

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ευχαριστεί τον Joao για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην σταδιοδρομία του. Η "πόρτα" της ομάδας μας είναι πάντα ανοιχτή για αθλητές, όπως ο Joao.

Μετά την λύση του συμβολαίου του, ο Joao έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ για την ευκαιρία που μου έδωσε να περάσω ενάμιση χρόνο στην ομάδα. Τους ευχαριστώ όλους, το τεχνικό επιτελείο, τους συμπαίκτες μου, το Διοικητικό Συμβούλιο και τον πρόεδρο, για την ευκαιρία που μου έδωσαν και την για τη συνεργασία.

Είμαι ευγνώμων για τα συναισθήματα που έζησα εδώ. Από τις ήττες μαθαίνουμε και στις νίκες χαμογελάμε μαζί. Είναι ένας κύκλος που "κλείνει", αλλά είμαι σίγουρος ότι οι πόρτες θα είναι πάντα ανοιχτές για εμένα. Ελπίζω ότι η ομάδα θα ανακάμψει και θα παραμείνει στην κατηγορία. Πάντα θα εύχομαι το καλύτερο για όλους σας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x