Γαλλία

Παρελθόν και επίσημα από τη Ναντ ο Ρανιέρι

Επίσημη μορφή πήρε την Πέμπτη το πρωί το διαζύγιο του τεχνικού Κλαούντιο Ρανιέρι με τη Ναντ, κάτι που έμοιαζε λίγο-πολύ αναμενόμενο.

Μία σεζόν… άντεξε στον πάγκο της Ναντ ο τεχνικός Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος απολύθηκε από τη γαλλική ομάδα, που το ανακοίνωσε στο επίσημο site της. «Το κλαμπ και ο προπονητής αποφάσισαν σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Κλαούντιο Ρανιέρι και το επιτελείο του για τη δουλειά που έκαναν και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία από ‘δω και πέρα», δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαλντεμάρ Κιτά, ο οποίος είχε προαναγγείλει τη συγκεκριμένη εξέλιξη από το βράδυ της Τετάρτης.

Από την πλευρά του ο Ιταλός προπονητής ευχαρίστησε τους ιθύνοντες της Ναντ που του έδωσαν την ευκαιρία να επιστρέψει στο γαλλικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα ο Ρανιέρι εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τους φιλάθλους της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στους ποδοσφαιριστές του: «Έκαναν τα πάντα για μένα, είναι σημαντικό ότι έδωσαν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Τους ευχαριστώ για την εκπληκτική απόδοσή τους στο πρώτο μισό της περιόδου, αλλά και για την προσπάθειά τους στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x