Κύπρος

Παρέμεινε στην εξάδα η ΑΕ Λεμεσού

Με άνεση νίκησε 3-0 η ΑΕΛ τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στη Λεμεσό και ανέβηκε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας του κυπριακού πρωταθλήματος, έστω και με ένα ματς λιγότερο.

Η ΑΕΛ νίκησε άνετα 3-0 τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στη Λεμεσό για την ένατη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και ανέβηκε ξανά στην προνομιούχο εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ για την κατάκτηση του τίτλου, αφήνοντας τους πρωτευουσιάνους στο -3 από τις προνομιούχες θέσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν και ένα ματς λιγότερο.

Στο 28’, ο Μιτρέα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ωραία γυριστή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρεζέντε. Στο 45’, η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σίλβα από τον Σωτηρίου μέσα στην περιοχή. Ο Αρουαμπαρένα ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 2-0.

Στο 90’, ο Μιτρέα με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


ΑΕΛ (Μπρούνο Μπαλταζάρ): Βοζίνια, Λεάντρο (63’ Ζντραφκόφσκι), Αρουαμπαρένα, Νικολάου, Μιτρέα, Λαφράνς, Μέσκα, Αλνταΐρ (73’ Ηλία), Κυριάκου, Γουίλερ, Ρεζέντε (77’ Γερολέμου)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρύσης Μιχαήλ): Χίντι, Πολυκάρπου, Πεχλιβάνης (72’ Ανδρέου), Μιγκελίτο (60’ Τόρες), Σεραφείμ, Αυλωνίτης, Καπαρτής, Παντελή, Σαμάρας (46’ Μενελάου), Αντωνίου, Σωτηρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x