Ισπανία

Παρέχο: «Στηρίζουμε μέχρι θανάτου τον Θελάδες»

Διευκρινήσεις για το ζήτημα που έχει προκληθεί ανάμεσα στους παίκτες και τον νέο προπονητή της ομάδας, Άλμπερτ Θελάδες, έδωσε ο αρχηγός της Βαλένθια, Ντάνι Παρέχο.

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, η Βαλένθια κατάφερε να αποδράσει από το Λονδίνο με μία πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στην Τσέλσι και το κλίμα είναι σαφώς καλύτερο συγκριτικά με τις προηγούμενες μέρες.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες ήταν αναστατωμένοι με την αιφνίδια απόλυση του Μαρθελίνο και μάλιστα θέλοντας να δείξουν την αντίθεσή τους στην απόφαση της διοίκησης, δεν θέλησαν να παρευρεθούν στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με τους «μπλε».

Αυτή η στήριξη προς τον πρώην τεχνικό της ομάδας, θεωρήθηκε από πολλούς ως μια κίνηση που είναι εναντίον του νέου προπονητή, Άλμπερτ Θελάδες, με τον αρχηγό των «νυχτερίδων», όμως, να δίνει τη δική του απάντηση.

«Είχαμε ένα σπουδαίο ματς σε μία πολύ δύσκολη περίοδο. Είμαστε επαγγελματίες και θα πεθάνουμε για τον Θελάδες στο γήπεδο. Δεν είναι η καλύτερη κατάσταση, αλλά ήρθε η ώρα να ηρεμήσουμε», είπε ο εκ των ηγετών του ισπανικού συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x