Γαλλία

Παρί: Στην αποστολή για Νάπολι οι Ντι Μαρία – Βεράτι, εκτός ο Σίλβα

Το «παρών» στην αποστολή της Παρί για τον αγώνα με τη Νάπολι θα δώσουν οι Ντι Μαρία και Βεράτι που προπονήθηκαν σήμερα (23/10) κανονικά, σε αντίθεση με τον Τιάγκο Σίλβα που τέθηκε νοκ άουτ.

Στη διάθεση του Τόμας Τούχελ, για την εντός έδρας αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Νάπολι, τέθηκαν ο Άνχελ Ντι Μαρία και ο Μάρκο Βεράτι, καθώς προπονήθηκαν κανονικά, σε αντίθεση με τον Τιάγκο Σίλβα που δεν θα καταφέρει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Σύμφωνα με πηγές του εξωτερικού, o 34χρονος κεντρικός αμυντικός και αρχηγός του γαλλικού συλλόγου, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο ισχίο, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να δώσει το παρόν στον εντός έδρας αγώνα με τους «παρτενοπέι».

Αντίθετα, οι Ντι Μαρία και Βεράτι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν τις προηγούμενες ημέρες και προπονήθηκαν κανονικά στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης, γεγονός που τους επιτρέπει να συμπεριληφθούν στην αποστολή του συλλόγου για τον αγώνα της Τετάρτης (24/10) εναντίον των Ιταλών, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x