Ελλάδα

Παρουσία Βασιλειάδη η συνάντηση για την διαιτησία στην ΕΠΟ!

Στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση στην ΕΠΟ για την αποχή των διαιτητών με αφορμή τον ξυλοδαρμό Τζήλου, αφού σε αυτήν θα δώσει το παρών και ο υφυπουργός Αθλητισμού!

Με παρόντα τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, θα πραγματοποιηθεί –σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sport-fm.gr- η συνάντηση που θα γίνει την Παρασκευή (4/1) στα γραφεία της ΕΠΟ, με αντικείμενο τις εξελίξεις στην διαιτησία.

Η παρουσία του πολιτικού προϊσταμένου του αθλητισμού δίνει επιπλέον βαρύτητα στην συνάντηση αυτή, που λαμβάνει χώρα με αφορμή την αποχή των διαιτητών από το πρωτάθλημα λόγω του ξυλοδαρμού σε βάρος του Θανάση Τζήλου.

Πέραν του Γιώργου Βασιλειάδη, παρόντες θα είναι εκπρόσωποι των διαιτητών της Super League (Παπαπέτρου, Παπαδόπουλος, Κωσταράς, Δημητριάδης), η ηγεσία της ΕΠΟ (Γραμμένος, Δέδες), η ΚΕΔ (Περέιρα), ο πρόεδρος της διοργανώτριας (Μπαταγιάννης) και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA/UEFA (Φούσεκ).

Πιθανότατα παρόντες θα είναι και εκπρόσωποι της αστυνομίας.

Από την συνάντηση αυτή θα προκύψει το αν οι διαιτητές θα συνεχίσουν την αποχή τους ή όχι. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων θα ζητήσουν από την ΕΠΟ να πάψει να δείχνει ανοχή στους παράγοντες και τις ΠΑΕ που στρέφονται εναντίον τους με δηλώσεις και ανακοινώσεις και να επιβάλλονται οι προβλεπόμενες από τον Κανονισμό ποινές.

Από τα αποτελέσματα της συνάντησης και τις αποφάσεις που θα παρθούν, οι διαιτητές θα ψηφίσουν στη συνέχεια για το αν θα συνεχίσουν την αποχή τους. Όλα δείχνουν πάντως, ότι η αποχή δεν θα συνεχιστεί.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, από την πλευρά του, θα δώσει το παρών για να θέσει και γενικότερα ζητήματα που αφορούν την διαιτησία, όπως η δομή της, το πού βαδίζουμε με το μέτρο των ξένων διαιτητών και την θωράκιση της ανεξαρτησίας της ΚΕΔ.

Άρης Ασβεστάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x