Stoiximan Super League

Παρουσίασε τα διαρκείας του με ένα εντυπωσιακό βίντεο ο Απόλλων (video)

Με ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό βίντεο, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να αγοράσει τα νέα εισιτήρια διαρκείας.

Τα νέα εισιτήρια διαρκείας παρουσίασε σήμερα ο Απόλλων Σμύρνης στα γραφεία του. Με ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό βίντεο, η «κυανόλευκη» ΠΑΕ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για τη νέα χρονιά. Μάλιστα, οι τιμές σε ορισμένες θύρες είναι ιδιαίτερα προσιτές.



Η ανακοίνωση

Οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο. Ο προπονητής στον πάγκο. Ο διαιτητής στη σέντρα. Οι κάμερες έτοιμες. Τα φώτα αναμμένα. Το μόνο που μένει για να αρχίσει το ματς είναι να πάρεις τη θέση σου στην εξέδρα του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας».

Ένα εισιτήριο διαρκείας περιμένει κάθε φίλαθλο του Απόλλωνα Σμύρνης. Διαρκείας για κάθε τσέπη, για κάθε ηλικία. Ένα εισιτήριο διαρκείας που μπορεί να αφορά μια ολόκληρη οικογένεια. Ένα εισιτήριο που μπορεί να αποκτήσει ο άνεργος και ο φοιτητής, με λίγα λόγια κάθε φίλος του Απόλλωνα Σμύρνης.

Πάρε λοιπόν τη θέση σου στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας»…



-Για κάθε περίπτωση απόκτησης εισιτηρίου διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018 (ανανέωση ή νέα εγγραφή σε οποιαδήποτε κατηγορία) είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας του κάθε ενδιαφερόμενου και του αριθμού ΑΜΚΑ.

-Για την απόκτηση του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η παρουσία του αγοραστή σύμφωνα με το νόμο 4326/2015 του Υπουργού Αθλητισμού.

-Για την απόκτηση Φοιτητικού εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση και της φοιτητικής ταυτότητας (πάσο).

-Για την απόκτηση Α.Μ.Ε.Α εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση και αποδεικτικού εγγράφου.

-Για την απόκτηση Οικογενειακού εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η προσκόμιση και του πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης από τον εκάστοτε δήμο.

-Για την απόκτηση εισιτηρίου διαρκείας ανέργου είναι απαραίτητη η προσκόμιση και της ισχύουσας κάρτας ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ.

-Για την αγορά και παραλαβή παιδικού εισιτηρίου διαρκείας (έως και 14 ετών), αλλά και μαθητικού απαιτείται η έγγραφη συναίνεση του/των ασκούντος/-ων τη γονική μέριμνα. Για την είσοδο και παραμονή του στο γήπεδο ο ανήλικος κάτω των 14 ετών πρέπει να συνοδεύεται από ενήλικα, τη σχετική δε ευθύνη αναλαμβάνει/-ουν πάντα ο ασκών/ οι ασκούντες τη γονική μέριμνα.

-Τα συνδεσμικά εισιτήρια ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

-Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να αγοράσουν κάρτα διαρκείας, μπορούν να επιλέξουν αριθμημένη θέση της αρεσκείας τους και να εξοφλούν τις κάρτες μετρητοίς ή με κατάθεση σε λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, με αριθμό 060/470026-02 και της Τράπεζας Πειραιώς, με αριθμό 6837-124409-640, αφού προηγουμένως απευθύνονται στα γραφεία της ΠΑΕ (τηλ. 210-6300233 | Ώρες επικοινωνίας 10πμ -20:00μμ) – Λεωφόρος Κηφισίας 64B, Μαρούσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x