Ελλάδα

Παρουσίασε το πλάνο αλλαγών ο Γραμμένος στη FIFA

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Βαγγέλη Γραμμένου με τους εκπροσώπους της επιτροπής ομοσπονδιών της FIFA στη Ζυρίχη. Άριστο το κλίμα, όπως «βγαίνει» από την ΕΠΟ.

Ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν τρεις ώρες η συνάντηση της αντιπροσωπείας της ΕΠΟ με τους εκπροσώπους της επιτροπής ομοσπονδιών της FIFA στη Ζυρίχη.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος, μαζί με τον εκτελεστικό γραμματέα, Αλέξη Δέδε, αλλά και τον αναπληρωτή πρόεδρο, Νίκο Βακάλη ανέλυσαν τα προβλήματα αλλά και την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ παρουσίασαν ένα πλάνο αλλαγών που αφορά τη διοικητική δομή.

Τα θέματα που θα αποτελέσουν τις βασικές προτεραιότητες έχουν να κάνουν με την διακυβέρνηση, το νέο επιχειρηματικό πρότυπο στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, τη δημιουργία ισχυρού πλαισίου κατά της χειραγώγησης αγώνων, την επιτάχυνση της διαδικασίας απονομής δικαιοσύνης και την καταπολέμηση της βίας. Όπως «βγαίνει» από την ΕΠΟ, το κλίμα στη συνάντηση ήταν άριστο και σε πνεύμα συνεργασίας.

Από εκεί και πέρα ενημερώθηκαν πως άνθρωποι της FIFA θα βρεθούν στον τελικό Κυπέλλου στις 12 Μαΐου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο ήταν εδώ και καιρό βέβαιο πως θα συμβεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x