Γερμανία

Παρουσίασε τον Τραπ και μετά τον… εξαφάνισε η Άιντραχτ!

«Γκάφα» από τους ανθρώπους της Άιντραχτ, που «ανέβασαν» βίντεο για την επιστροφή του Κέβιν Τραπ στην Φρανκφούρτη και μετά από λίγο το… έσβησαν!

«Ο Κέβιν Τραπ είναι πίσω!». Με αυτό τον τίτλο η Άιντραχτ Φρανκφούρτης «ανέβασε» σήμερα το πρωί ένα promo video για την επιστροφή του Κέβιν Τραπ στην ομάδα, με τη διαφορά ότι, μετά από λίγη ώρα, αυτό… εξαφανίστηκε!

«Είχα διάφορες προτάσεις. Για εμένα, ήταν ξεκάθαρο ότι αν είχα την ευκαιρία να επιστρέψω εδώ, θα ήθελα πραγματικά να το κάνω. Χρειάστηκε πολύ δουλειά, σκληρή δουλειά, αλλά τελικά άξιζε. Είμαι πολύ χαρούμενος που δούλεψε», σχολίασε ο Γερμανός πορτιέρο στο διάρκειας δύο λεπτών βιντεάκι, το οποίο οι «αετοί» προφανώς δημοσίευσαν… κατά λάθος.

Σε κάθε περίπτωση, η μετακίνηση του Τραπ στην Άιντραχτ με τη μορφή του δανεισμού από την Παρί Σεν Ζερμέν για την επόμενη σεζόν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη…

Έτσι, ο 28χρονος τερματοφύλακας θα πάρει… γάντια βασικού στην ομάδα της Φρανκφούρτης, αφού ούτως ή άλλως ο Φρέντερικ Ρένοφ, που ήρθε το καλοκαίρι ως διάδοχος του Λούκας Χραντέτσκι, είναι τραυματίας.

Σπύρος Σιαμπλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x