Stoiximan Super League

Παρουσιάστηκε το συλλεκτικό λεύκωμα για τα 60 χρόνια Α' Εθνική

Στα γραφεία της Super League παρουσιάστηκε σήμερα το επίσημο συλλεκτικό και αριθμημένο Λεύκωμα «60 χρόνια Α' Εθνική», παρουσία εκπροσώπων του Τύπου!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση από την διοργανώτρια Αρχή:

«Το επίσημο συλλεκτικό και αριθμημένο Λεύκωμα "60 χρόνια Α' Εθνική", παρουσιάστηκε σήμερα στα γραφεία της Super League από τους κ.κ. Δημήτρη Τσακίρη, δημοσιογράφο που συνέγραψε τα κείμενα του Λευκώματος και Γιάννη Γούβαλη, υπεύθυνο δημιουργικού της εταιρείας Red Panda, η οποία επιμελήθηκε τον εικαστικό σχεδιασμό της πολυτελούς έκδοσης.



Κατά την παρουσίαση του Λευκώματος, οι συντελεστές αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι η έκδοση ήταν αποτέλεσμα ομαδικής εργασίας, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League και με την αμέριστη στήριξη όλων των ομάδων.

Οι φίλαθλοι που ήδη έχουν παραγγείλει μέσω e-mail (δείτε πως μπορείτε να εξασφαλίσετε το δικό σας αντίτυπο παρακάτω) το συλλεκτικό, αριθμημένο Λεύκωμα "60 Χρόνια Α' Εθνική" άρχισαν ήδη να παραλαμβάνουν το αντίτυπό τους, αφού πρώτα προχώρησαν στην εξόφλησή του, σύμφωνα με τη διαδικασία.



ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Α) ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: 47,17 Ευρώ (Αναλυτικά: 45 Eυρώ αξία λευκώματος συν 2,17 έξοδα αποστολής Courier-Speedex).

ή

Β) ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ: 48,04 Eυρώ ( Αναλυτικά: 45 Eυρώ αξία λευκώματος συν 3,04 έξοδα αποστολής Courier-Speedex).

Η κατάθεση θα πραγματοποιηθεί στην Τράπεζα EFG EUROBANK, δικαιούχος «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» με ΙΒΑΝ GR5102600020000620201125504

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα εκτός της Eurobank, τα έξοδα θα βαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή. Στην αιτιολογία κατάθεσης, σημειώστε ως εξής: ΛΕΥΚΩΜΑ - ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και στείλτε το αντίγραφο της κατάθεσής αναγράφοντας και την Οδό, Αριθμό, Πόλη, Τ.Κ. και το κινητό σας τηλέφωνο, στο e mail: social@slgr.gr

ή

Γ) Παραλαβή του Λευκώματος από τα γραφεία της Super League, (Δ/νση: οδός Μεσογείων 174, Μαρούσι, Τ.Κ. 15125, Ώρες : 10:00 έως 17:00), με κόστος 45 Ευρώ.

Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού αριθμημένων αντιτύπων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με κριτήριο την ημερομηνία και ώρα αποστολής του email στην ηλεκτρονική διεύθυνση social@slgr.gr με τίτλο "ΛΕΥΚΩΜΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ Α' ΕΘΝΙΚΗ"».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x