Stoiximan Super League

Παρουσιάζει Στέφενς ο Σαββίδης

Τον Χουμπ Στέφενς θα παρουσιάσει ο Ιβάν Σαββίδης την προσεχή Τρίτη, όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ.

Την προσεχή Τρίτη θα παρουσιάσει ο Ιβάν Σαββίδης τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, σύμφωνα με ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου θα μιλήσει για όλα τα φλέγοντα ζητήματα που έχουν απασχολήσει όλο αυτό τι διάστημα την ομάδα.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και ο μεγαλομέτοχος της κ. Ιβάν Σαββίδης σας προσκαλούν σε συνέντευξη Τύπου, με αφορμή την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας κ. Huub Stevens, την Τρίτη 25 Ιουνίου 2013, στις 12.00 μ.μ. στην αίθουσα 6 του συνεδριακού κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης».

Αν είστε δημοσιογράφος και θέλετε να διαπιστευτείτε για να καλύψετε την Συνέντευξη Τύπου, συμπληρώστε και στείλτε μας τα στοιχεία σας στο e-mail pressoffice@paokfc.gr και στο FAX 2310 95.10.00 έως και τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013 στις 12.00 μ.μ.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Μόνον όσοι είναι εγγεγραμμένοι στη λίστα διαπιστευμένων δημοσιογράφων και τεχνικών τηλεόρασης και ραδιοφώνων θα μπορέσουν να αποκτήσουν την κάρτα εισόδου στην αίθουσα 6 του συνεδριακού κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης».

Θα υπάρξει συγκεκριμένος αριθμός διαπιστεύσεων για τα ΜΜΕ που θα καλύψουν την συνέντευξη Τύπου.

Διαπίστευση απαιτείται επίσης και για όλους τους τεχνικούς τηλεόρασης και ραδιοφώνου.

Η είσοδος δεν θα επιτραπεί σε κανέναν μη κάτοχο διαπίστευσης»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x