Stoiximan Super League

Παρουσιάζεται ο Κάναντι από τον Ατρόμητο

Αρχίζει από σήμερα τυπικά η δεύτερη θητεία του Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο, με την παρουσίασή του.

Η δεύτερη εποχή Κάναντι αρχίζει και τυπικά από σήμερα στον Ατρόμητο, καθώς ο Αυστριακός τεχνικός που βρίσκεται στην Ελλάδα από την Πέμπτη, θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου, με τον ίδιο να έχει την ευκαιρία να δώσει το στίγμα για τη νέα σεζόν.

Μαζί με τον Νταμίρ Κάναντι θα είναι και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Γιώργος Σπανός, που ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις αναμένεται να μιλήσει και για το κομμάτι των μεταγραφών, καθώς η ομάδα από αύριο θα είναι στο Πήλιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Από εκεί και πέρα, στα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν τους Περιστεριώτες, είναι κι αυτό του Βασίλη Μπάρκα από τη στιγμή που η μεταγραφή του στη Σέλτικ ολοκληρώθηκε και τυπικά.

Οι Περιστεριώτες αναμένουν ένα πολύ σεβαστό ποσό από τους Κέλτες, από τα τροφεία που δικαιούνται, καθώς ο παίκτης ήταν στις Ακαδημίες της ομάδας από τα 10 του και από τη στιγμή που θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα Σκωτίας (το συγκεκριμένο σκέλος παίζει σπουδαίο ρόλο στον υπολογισμό των τροφείων), τα έσοδα αυξάνονται.

Ωστόσο, στον Ατρόμητο δεν ξεχνούν και το 15% του ποσοστού μεταπώλησης στο οποίο είχαν συμφωνήσει προ τετραετίας με την ΑΕΚ. Από το Περιστέρι δεν έχουν παύουν να έχουν αξιώσεις για το συγκεκριμένο και αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας συνομιλία ή και κατ’ ιδίαν συνάντηση ανάμεσα στον Γιώργο Σπανό και τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τη διευθέτηση του θέματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x